Φουλ προετοιμασίες στο Παρίσι
Σε λιγότερο από δυο (2) χρόνια θα γίνουν στο Παρίσι οι κολυμβητικοί αγώνες στο πλαίσιο των Ολυμπιακών του 2024. Η πρωτεύουσα της Γαλλίας ζει από τώρα στους ρυθμούς της κορυφαίας διοργάνωσης του πλανήτη. Ήδη έχουν αρχίσει τα έργα κατασκευής της Ολυμπιακής πισίνας και οι εργασίες προχωρούν με ταχείς ρυθμούς όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στις φωτογραφίες που μας απέστειλε ο συνεργάτης του pisina.net σε διεθνές επίπεδο, ο Χρήστος Παπαρροδόπουλος.
Ο Χρήστος - πολύπειρος προπονητής με καταγωγή από την Πάτρα - μένει πολύ κοντά στο Παρίσι και ζει καθημερινά τις εξελίξεις στην πόλη που θα φιλοξενήσει τους αγώνες.
Σημειώνεται ότι ο Χρήστος έχει αναδείξει κολυμβητές που έχουν διαπρέψει σε Ολυμπιακούς Αγώνες, με κορυφαίο τον πρόσθιο Ντιμπόσκ που κατέκτησε 3 χάλκινα μετάλλια στις 4 Ολυμπιάδες που έλαβε μέρος.
Pisina.net