Το σκουφάκι με το νούμερο 10
Δύο παίκτριες από την Πάτρα διαθέτει στο ρόστερ της η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του Πανιωνίου, η οποία επικράτησε πριν από λίγες ημέρες του ΝΟΠ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της WPL Γυναικών.
Ο λόγος για την Μαργαρίτα Μπιτσάκου και την Μαρίσα Ρακιντζή. Αμφότερες σημείωσαν από δυο γκολ, έδειξαν σε καλή κατάσταση και αποτελούν σημαντικές μονάδες για την ομάδα της Νέας Σμύρνης.
Μάλιστα, η Μαργαρίτα Μπιτσάκου φορούσε το σκουφάκι με το νούμερο 10, τον αριθμό που προτιμούσε και ο πατέρας της Δημήτρης Μπιτσάκος. Σε ερώτηση για το πως νιώθει, είπε: «Το σκουφάκι με τον αριθμό δέκα τον πήρα φέτος και είμαι πολύ χαρούμενη, Νιώθω μια έξτρα δύναμη όταν αγωνίζομαι».
Όσο για το παιχνίδι... «Είχαμε καλύτερο ρυθμό, παίξαμε καλύτερη άμυνα, ο ΝΟΠ μέχρι τo ημίχρονο ήταν αρκετά ανταγωνιστικός, αλλά στη συνέχεια ανεβάσαμε στροφές και νικήσαμε» επισήμανε.
ΠΗΓΗ: pelop.gr