Το κύπελλο στα χέρια του ΟΦΘ (Pics)
Σε ένα απόγευμα γεμάτη χαμόγελα, ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης στέφθηκε πρωταθλητής της Α2 Υδατοσφαίρισης Ανδρών, νικώντας τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων με 11-9 στον μεγάλο τελικό στο ΕΑΚ Νέας Σμύρνης.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε την απόλυτη ανατροπή, δείχνοντας χαρακτήρα και ποιότητα στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Με ηγέτες τους Γιώρτσιο και Ιωσήφ, που πέτυχαν από τρία γκολ, ο ΟΦΘ πήρε τη νίκη και ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου, μπροστά σε ένθερμους φιλάθλους που γέμισαν την κερκίδα με ενέργεια.
Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο ο ΟΦΘ όσο και ο ΝΟ Χανίων εξασφάλισαν την άνοδό τους στην Α1 για τη νέα σεζόν, με τον τελικό να αποτελεί μια όμορφη γιορτή του αθλήματος και της προσπάθειας των δύο κορυφαίων ομάδων της κατηγορίας.
Δείτε παραπάνω εικόνες από την απονομή, τους πανηγυρισμούς και τις στιγμές περηφάνειας των πρωταγωνιστών!