«Ταλέντο και δίψα για τίτλους»
Ο Εθνικός Πειραιά «κουβαλάει» ένα πολύ βαρύ όνομα στο χώρο της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Όσοι τον υπηρετούν πρέπει να το σέβονται. Επιτυχίες στα τμήματα υποδομών μαρτυρούν ότι το μέλλον είναι ευοίωνο.
Μια τέτοια επιτυχία ήταν η χθεσινή – Κυριακή 13 Ιουλίου – κατάκτηση του πρωταθλήματος μίνι κορασίδων που πραγματοποιήθηκε στην Λάρισα.
Τα κορίτσια της Τόνιας Μωραΐτη επικράτησαν με 11 – 5 του Ηλυσιακού στον τελικό και έδειξαν την ανωτερότητα τους. Το μέλλον τους ανήκει.
Η προπονήτρια του συλλόγου μίλησε στο pisina.net και υποστήριξε:
«Είμαι πολύ χαρούμενη που η χρονιά για τις μίνι κορασίδες τελειωσε με τον πιο επιτυχημένο τρόπο. Την κατάκτηση του πρωταθλήματος!
Θέλω να ευχαριστήσω τον Δημήτρη τον Κολοβό προσωπικά γιατί από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Εθνικο με έχει αγκαλιάσει σαν παιδί του. Είναι κοντά μας σε ό,τι χρειαστούμε!
Ενα Μεγάλο ευχαριστώ στον Τάσο τον Σιδέρη στον έφορο μου, τον Νίκο τον Ηλιόπουλο και τον Αντώνη το Πουλιόπουλο που είχαμε εξαιρετική συνεργασία. Όλοι τους συνέβαλαν τα μέγιστα για να έρθει η φετινή επιτυχία.
Η ομάδα αποτελείται από κορίτσια μικρά σε ηλικία, με ταλέντο και δίψα για τίτλους.
Θα συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη Προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο».
Στην παρούσα ανάρτηση επισυνάπτονται φωτογραφίες και βίντεο από την απονομή και τους πανηγυρισμούς των κοριτσιών του Εθνικού.
Pisina.net