Τα παιδιά έχουν πατέρα πρωταγωνιστή
«Πατέρα δεν έχουν τα παιδιά βρε Γιάννη;».
Δύσκολη ημέρα η χθεσινή για τον προπονητή του ΑΝΟΓ και εκλεκτό παιδί της πισίνας, τον Γιάννη τον Κατρουτζανάκη. Ο Γιάνναρος δέχθηκε αμέτρητα πειράγματα μετά το δημοσίευμα της σελίδας μας που αναφερόταν στην επίσκεψη των Ολυμπιονικών μας, του Γιάννη Φουντούλη και του Άγγελου Βλαχόπουλου στην οικογένεια και τα παιδιά της προπονήτριας του ΝΟΒ, της Αντιόπης Μελιδώνη. Στον Νικόλα και την Ηρώ. Ωραίες φωτογραφίες με τους δυο διεθνείς υδατοσφαιριστές να έχουν στην αγκαλιά τους τα παιδιά με το αργυρό μετάλλιο στα χέρια.
Το ερώτημα που τέθηκε (μετά την αβλεψία μας ως σελίδα) ήταν εύλογο: «Πατέρα δεν έχουν αυτά τα παιδιά; Ο πατέρας τους είναι περαστικός ή πρωταγωνιστής στον χώρο; Είναι δυνατόν να ασχολούνται μόνο με την μάνα και όχι με τον πατέρα;».
Ερχόμαστε σήμερα να διορθώσουμε το λάθος. Είναι σίγουρο ότι ο Γιάνναρος θα μας μαλώσει για την σημερινή ανάρτηση αλλά η αλήθεια δεν πρέπει να κρύβεται και τα λάθη πρέπει να διορθώνονται. Η Ηρώ και ο Νικόλας έχουν πατέρα που είναι ο πρωταγωνιστής του χώρου, ο Γιάννης Κατρουτζανάκης (βρήκαμε μια φωτογραφία στο διαδίκτυο όπου το ζευγάρι Γιάννης - Αντιόπη είναι μαζί. Μια φωτογραφία πριν από 9 χρόνια). Η Ηρώ παίζει ήδη πόλο στον ΝΟΒ ενώ ο Νικόλας δεν θα μπορέσει να αποφύγει το πεπρωμένο, με μάνα πολίστρια, πατέρα πολίστα και νονό (Άγγελος Βλαχόπουλος) πολίστα και αργυρό ολυμπιονίκη. Υγεία πάνω από όλα.