«Στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο»
«Πρέπει να βελτιωθούμε…» Ο ΑΝΟ Γλυφάδας επιβλήθηκε της ΑΕΚ με 11-7 για την 4η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών, την Παρασκευή (1/11), αλλά ο τερματοφύλακας της ομάδας και αρχηγός της, Δημήτρης Κουρούβανης, μιλώντας στο pisina.net, επισήμανε πως «ακόμη δεν είμαστε στο επίπεδο που θα θέλαμε»
Και όπως παραδέχτηκε… «αυτό φάνηκε τόσο στις δυο ήττες με τον Ολυμπιακό και τον Απόλλωνα, που δεν μπορέσαμε να δείξουμε την δουλειά που κάνουμε καθημερινά, όσο και στις δυο νίκες απέναντι στο Περιστέρι και την ΑΕΚ, όπου παρουσιάσαμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας. Πρέπει να βελτιωθούμε» είπε και πρόσθεσε:
«Από την άλλη αυτό είναι λογικό καθώς έχουμε αρκετά νέα πρόσωπα στην ομάδα και ο μέσος όρος ηλικίας μας είναι ακόμα χαμηλότερος σε σχέση με πέρσι. Τώρα αναφορικά με τους στόχους της ομάδας για φέτος προτιμάμε να πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι και να κάνουμε απολογισμό στο τέλος του πρώτου γύρου. Και πιστεύω ότι παιχνίδι με το παιχνίδι θα παρουσιαζόμαστε σε καλύτερο επίπεδο».
Pisina.net