Στην Πάτρα η Αμερικανίδα Σελέστ Αλμενταρίζ
Την απόκτηση της 22χρονης Αμερικανίδας πολίστριας Σελέστ Αλμενταρίζ ανακοίνωσε η ΝΕΠ, ενισχύοντας σημαντικά το δυναμικό της ενόψει της νέας σεζόν στην Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών στο πόλο.
Η Αλμενταρίζ προέρχεται από μία εξαιρετική χρονιά με το κολεγιακό πρόγραμμα της Καλιφόρνια, καταγράφοντας 51 γκολ και σημαντική συμβολή στην πορεία διάκρισης της ομάδας της στο αμερικανικό πρωτάθλημα. Διακρίνεται για το επιθετικό της ταλέντο, αλλά και για την ικανότητά της να αγωνίζεται με συνέπεια σε όλες τις θέσεις, χάρη στο πολυδιάστατο στυλ παιχνιδιού της.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της στη νοσηλευτική, η νεαρή αθλήτρια αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της, επιλέγοντας να συνεχίσει την πορεία της στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Πάτρα.
Με την προσθήκη της Αλμενταρίζ, ολοκληρώθηκε το ρόστερ της ΝΕΠ για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η προετοιμασία της ομάδας αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη Αυγούστου υπό την καθοδήγηση του προπονητή Γιώργου Τσόκα, με στόχο μία ανταγωνιστική παρουσία στο πρωτάθλημα.