"Σκαρφάλωσε" στην βαθμολογία ο Πανιώνιος
Ο Πανιώνιος επικράτησε στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον ΝΟ Χανίων με 11-9 για την 9η αγωνιστική της Α1 υδατοσφαίρισης των γυναικών.
Ο Πανιώνιος νίκησε με 11-9 τον ΝΟ Χανίων και έφτασε στους 21 βαθμούς με 7 νίκες-2 ήττες. Η ομάδα της Κρήτης έμεινε στους 9 βαθμούς, χωρίς και αυτή ισοπαλία (3 νίκες-5 ήττες και ματς λιγότερο).
Η φιλοξενούμενη ομάδα προηγήθηκε 2-1 αλλά στο β’ οκτάλεπτο ο Πανιώνιος ήταν καταιγιστικός (επί μέρους σκορ 4-1) και πέρασε μπροστά 5-2. Προς το τέλος της τρίτης περιόδου ο ΝΟ Χανίων μείωσε στο γκολ (7-6) και 8-7 στο τέταρτο οκτάλεπτο. Η Αμαλία Χριστοδούλου-Άουτ διαμόρφωσε το 9-7, μείωσε 9-8 στα 4:35 από τη λήξη η Βιργινία-Παναγιώτα Νιαρχάκου, η Δήμητρα Παπαναστασίου έδωσε πάλι αέρα δυο τερμάτων στον Πανιώνιο (10-8, 3:32), η Μαρία Ντάσιου έκανε το 10-9 (2:59) και η Σοφία Λαμπροπούλου στο 1:44 διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο πολύ ενδιαφέρον ματς.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 11-9
Οκτάλεπτα: 1-2, 4-1, 3-3, 3-3
Διαιτητές: Γιώργος Πολυχρονόπουλος, Θεοδώρα Μιχαηλίδου.
Οι συνθέσεις, τα γκολ, τα στατιστικά, η διακύμανση και όλα τα αναλυτικά στοιχεία του αγώνα, ΕΔΩ.
Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός
Pisina.net