Πρώτη νίκη με το βλέμμα στο Βελιγράδι
Την πρώτη της νίκη στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ υδατοσφαίρισης ανδρών πανηγύρισε το απόγευμα της Τρίτης 13 Δεκέμβρη η Βουλιαγμένη. Το συγκρότημα του Βλάντο Βουγιασίνοβιτς επικράτησε με ευκολία της Δυναμό Τυφλίδας με 12-7 στο κολυμβητήριο της Σχολής Ευελπίδων και έφτασε στους τέσσερις βαθμούς στην διοργάνωση, μετά την ισοπαλία που είχε αποσπάσει στο Κραγκούγιεβατς από την σερβική Ραντνίσκι και την ήττα που είχε υποστεί στον Πειραιά από την πανίσχυρη ισπανική Μπαρτσελονέτα.
Η Βουλιαγμένη ήταν εμφανώς ανώτερη – όπως μαρτυρά και το τελικό σκορ – και είχε πολλούς παίκτες που σκόραραν, μαρτυρώντας την πολυφωνία στην επίθεση. Θυμίζουμε ότι η ελληνική ομάδα διεκδικεί την τέταρτη θέση στον όμιλο της, προκειμένου να βρεθεί την Άνοιξη στο Βελιγράδι όπου θα πραγματοποιηθεί η τελική φάση της κορυφαίας ευρωπαΐκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Φαβορί για την πρόκριση είναι ο Ολυμπιακός, η ιταλική Προ Ρέκο και η ισπανική Μπαρτσελονέτα. Ποιος όμως θα κατακτήσει την πολυπόθητη τέταρτη θέση; Όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά. Η Βουλιαγμένη είναι μία από τις ομάδες που μπορούν να βρεθούν στο Βελιγράδι.
Η Βουλιαγμένη έκανε περίπατο απέναντι στην πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου. Προηγήθηκε με 4-0, 6-2, 10-3 και επικράτησε με χαρακτηριστική ευκολία.
Τα οκτάλεπτα του αγώνα:
6-2, 3-1, 1-1, 2-3 (12-7)
Η Βουλιαγμένη αγωνίστηκε με τους κάτωθι:
Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 1, Αλμύρας 1, Καλογερόπουλος 2, Τρούλος 3, Νικολαΐδης 2, Παπασηφάκης 1, Γούντχεντ 1, Αλαφραγκής 1, Καπότσης, Κουρούβανης, Φάρμερ, Ανδρεάδης.
Η Βουλιαγμένη θα αγωνιστεί στις 20 Δεκέμβρη στην Γένοβα και θα αντιμετωπίσει στο πιο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι του Ομίλου την πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο.
Pisina.net