«Πολύ μεγάλη ευκαιρία τέτοιες εμπειρίες»
Ο Πανιώνιος βρίσκεται από χθες το βράδυ, Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου, στη Βαρκελώνη για ένα διεθνές φιλικό τουρνουά προετοιμασίας.
Ο προπονητής της ομάδας, Κώστας Δήμου, μίλησε στο pisina.net για τις πρώτες εμπειρίες και τα συμπεράσματα από το ταξίδι:
«Ένα τουρνουά που μας βοηθά να δεθούμε σαν ομάδα, να δούμε τις ελλείψεις μας και να τεσταριστούμε. Ξεκινήσαμε σήμερα με ένα φιλικό απέναντι στο Ανόβερο. Το βράδυ είχαμε προπόνηση και αργότερα δώσαμε το πρώτο παιχνίδι του τουρνουά, το οποίο χάσαμε με 16-11. Στο παιχνίδι δοκιμάσαμε πράγματα, έπαιξαν όλα τα παιδιά. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια και είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία για εμάς, ενόψει των υποχρεώσεών μας, να έχουμε τέτοιες εμπειρίες ώστε να γίνουμε καλύτερη ομάδα».
Το διεθνές τουρνουά αποτελεί σημαντικό μέρος της προετοιμασίας του Πανιωνίου για τη νέα σεζόν, δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες να αποκτήσουν εμπειρίες και να βελτιώσουν τη συνοχή τους ως ομάδα.
Pisina.net