"Πέρασε" από το Ρέθυμνο
Ο Εθνικός Πειραιά δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα στο Ρέθυμνο και επικράτησε άνετα της τοπικής ομάδας με 18-8, σε εξ αναβολής αγώνα της Α1 Γυναικών για το 2025. Με αυτή τη νίκη, ο Εθνικός έφτασε τους 18 βαθμούς, ανεβαίνοντας στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ο Ναυτικός Όμιλος Ρεθύμνου παρέμεινε στην τελευταία θέση με μόλις 1 βαθμό.
Η ομάδα του Ορέστη Σαλάχα μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι, πραγματοποιώντας ένα εντυπωσιακό 5-1 στην πρώτη περίοδο. Στη συνέχεια, διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα, επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά της μέχρι το τέλος
Κορυφαίες σκόρερ του αγώνα αναδείχθηκαν η Μπέτα και η Μιλίσεβιτς, που πέτυχαν από 4 τέρματα η καθεμία. Επιθετικός πλουραλισμός για τον Εθνικό οπου σκόραραν 9 παίκτριες.
Η 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει την Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου. Ο Εθνικός Πειραιά συνεχίζει την πορεία του με στόχο την περαιτέρω άνοδο στη βαθμολογία, ενώ το Ρέθυμνο θα προσπαθήσει να βελτιώσει την εικόνα του στο υπόλοιπο της σεζόν.
Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα.
Pisina.net