Οικογενειακό γεύμα πριν τις ευρωπαϊκές μάχες
Ο Απόλλων Σμύρνης μετρά αντίστροφα για τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στο Euro Cup (3-5 Οκτωβρίου στο Σεράφειο), ωστόσο πριν από τη «μάχη» βρήκε την ευκαιρία να περάσει μερικές στιγμές χαλάρωσης.
Με πρωτοβουλία του προπονητή Τεό Λοράντου, η οποία έγινε δεκτή με χαρά από τη διοίκηση, παίκτες, τεχνικό επιτελείο και παράγοντες της ομάδας συγκεντρώθηκαν σε παραλιακό εστιατόριο της Αθήνας μετά την πρωινή προπόνηση, απολαμβάνοντας όλοι μαζί ένα γεύμα σε ζεστό και οικογενειακό κλίμα.
Το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος του ΓΣ Απόλλων Σμύρνης Σπύρος Μίντζης, ο διοικητικός ηγέτης του τμήματος υδατοσφαίρισης και αντιπρόεδρος του ΓΣ Γιώργος Αφρουδάκης, ο τεχνικός διευθυντής Θοδωρής Μπερδές και ο έφορος της ανδρικής ομάδας πόλο, Γιώργος Αγγελάκης, λίγες μόλις μέρες πριν την επίσημη έναρξη της σεζόν.
Η «ελαφρά ταξιαρχία» μπαίνει σε ρυθμούς Euro Cup, με στόχο να παρουσιαστεί έτοιμη και ανταγωνιστική στις ευρωπαϊκές της μονομαχίες.