Μεγάλη νίκη για την ΑΕΚ, 9-8 τον Εθνικό
Μία πολύ μεγάλη νίκη σημείωσε η ομάδα της ΑΕΚ που επικράτησε με 9-8 του Εθνικού Πειραιώς, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών.
Ο αγώνας ήταν γκραν γκινιόλ, καθώς ο Εθνικός είχε το προβάδισμα για δύο οκτάλεπτα, με την ΑΕΚ να απαντά στο β’ ημίχρονο και να κατακτά τη νίκη.
Στην πρώτη περίοδο, οι Πειραιώτες μπήκαν πιο δυνατά και εκμεταλλεύθηκαν τα λάθη του «Δικεφάλου» στην επίθεση, και πήραν προβάδισμα με 2-3.
Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι δύο ομάδες έδωσαν μεγάλη βάση στην άμυνα. Για 7 ολόκληρα λεπτά, καμία από τις δύο ομάδες δεν βρήκε δίχτυα, με την ΑΕΚ να ισοφαρίζει σε 3-3 και τον Εθνικό να παίρνει και πάλι κεφάλι στο σκορ πριν την λήξη του ημιχρόνου.
Στην τρίτη περίοδο, η ΑΕΚ με ένα εκπληκτικό 4-0 προηγήθηκε με 7-4 και στο τελευταίο οκτάλεπτο ο Εθνικός μείωσε στο γκολ (9-8) 2 λεπτά πριν την λήξη, όμως δεν κατάφερε να πετύχει κάτι παραπάνω, με τους "κιτρινόμαυρους" να φτάνουν στην νίκη.
ΑΕΚ – Εθνικός Πειραιώς 9-8
Τα οκτάλεπτα: 2-3, 1-1, 4-0, 2-4.
ΑΕΚ (Δημήτρης Μάζης): Φλέγκας, Καζάζης 4, Παπούκας, Κριγιέστορακ 1, Βούκσεβιτς 2, Δίπλαρος, Τσιστράκης, Τσαταλιός 2, Παπάκος, Μαυρωτάς, Ηλιόπουλος, Μανιουδάκης, Κατσινούλας, Ζώρζος.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μανδαλιός, Κατσαγούνος, Τεσάνοβιτς 2, Βαλλιανάτος, Θεοδόσης, Παπαδόγκωνας 1, Βιτέλλας, Δερμιτζάκης 1, Μπεριστιάνος, Χαραλαμπόπουλος 1, Γαρδέρης, Δροσόπουλος, Κόχειλας 3, Καραμπάτης.