«Μας κόστισε το κακό ξεκίνημα»
Σε ένα πραγματικό ντέρμπι ο Άρης Νικαίας επικράτησε της ΑΕ Χαϊδαρίου με 6-5 στο πρώτο παιχνίδι των Play-Out της Α2 Ανδρών και πήρε προβάδισμα για παραμονή στην κατηγορία.
Οι δύο ομάδες έδειξαν πως θα έχουμε συναρπαστική μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού, με τους γηπεδούχους να αντέχουν στην πίεση και εν τέλη να παίρνουν την πολύτιμη νίκη.
Ο προπονητης του Χαϊδαρίου, Μιχάλης Ξανθόπουλος, μίλησε αποκλειστικά στο Pisina.net για την σημερινή ήττα της ομάδας του και ερωτήθηκε ποια ήταν τα λάθη τα οποία οδήγησαν σε αυτή την ήττα και πως θα τα αντιμετωπίςουν. Και τέλος τι περιμένουμε και πάνω σε τι θα χρειαστεί να δουλέψει η ομάδα για την δύσκολη ρεβάνς στην έδρα τους. Ο ίδιος δήλωσε:
«Μας κόστισε το κακό ξεκίνημα. Βρεθήκαμε να κυνηγάμε στο σκορ μέχρι το τέλος του αγώνα. Είμαι ευχαριστημένος από τη μαχητικότητα της ομάδας μου. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε στο Χαϊδάρι».
Pisina.net