Καταιγιστική εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη
Με εντυπωσιακό τρόπο, η Γλυφάδα επικράτησε του Ομίλου Φύλων Θαλάσσης με 16-10 στο κολυμβητήριο EAKΘ Νεάπολης στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών.
Η ομάδα των φιλοξενούμενων έβαλε τις βάσεις για τη νίκη με ένα εκπληκτικό δεύτερο οκτάλεπτο, στο οποίο προηγήθηκε με 1-7, δείχνοντας την ποιότητα και την αποτελεσματικότητά της σε επίθεση και άμυνα.
Πρώτοι σκόρερ για την ομάδα της Γλυφάδας ήταν οι Γιαννόπουλος και Δερμιτζάκης, που σημείωσαν από τρία τέρματα έκαστος, ενώ συνολικά η ομάδα επέδειξε επιθετικό πλουραλισμό και σταθερότητα σε όλες τις γραμμές.
Ο Δημοσθένης Δερμιτζάκης και ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος ήταν οι κορυφαίοι σκόρερ των νικητών με τρία γκολ έκαστος.
ΟΦΘ- ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 10-16
Οκτάλεπτα: 3-3, 1-7, 3-2, 3-4
Οι συνθέσεις, τα γκολ, τα στατιστικά, η διακύμανση και όλα τα αναλυτικά στοιχεία του αγώνα καθώς και το βίντεο του αγώνα, ΕΔΩ.
Διαιτητές: Γιώργος Πολυχρονόπουλος, Χρήστος Κυράνης.
Αλυτάρχης: Κώστας Αλμπάνης.
Pisina.net