"Κάτι όμορφο γεννιέται στην Πάτρα"
"Είμαι υπερήφανος για αυτό που όλοι μαζί χτίζουμε" τόνισε ο υπεύθυνος της γυναικείας ομάδας Υδατοσφαίρισης της ΝΕ Πατρών, Γρηγόρης Τσίγκας, μόλις ολοκληρώθηκε το 10ο τουρνουά ΣΕΔΥ Γυναικών, στο κολυμβητήριο "Αντ. Δημητρόπουλος" της Γλυφάδας.
"Διοίκηση, προπονητές και πάνω απ' όλα οι αθλήτριές μας, οι μικρότερες ηλικιακά στην Α1 πόλο φέτος, αλλά και οι πιο έμπειρες που δίνουν δύναμη και αισιοδοξία για το μέλλον της ομάδας μας" και επισήμανε: "Η ισοπαλία 10-10 με τον σαφώς πιο δυνατό και πιο μεγάλο ΠΑΟΚ δείχνει ότι με θέληση, προπόνηση και σκληρή δουλειά κάτι όμορφο γεννιέται. Σας περιμένουμε όλους στο Πεπανός να το ζήσουμε μαζί" πρόσθεσε..
Στο μεταξύ, σήμερα το πρωί πέρασαν από ιατρικές εξετάσεις η Σιτάρα με την Ανδρουτσέλη και όπως αναφέρουν σχετικά οι πατρινοί... "πήραν κι αυτές άριστα".