«Κάθε νίκη είναι σημαντική»
Καταιγιστική εμφάνιση πραγματοποίησε ο ΠΑΟΚ στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, επικρατώντας με 25-11 του ΝΟ Πατρών στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Women’s Waterpolo League. Οι «ασπρόμαυρες» κυριάρχησαν από την αρχή μέχρι το τέλος, με την Ούρα Ερούνα να σημειώνει επτά τέρματα και τη Σιμέλα-Μελίνα Καρυπίδου να ακολουθεί με έξι.
Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Παναγιώτης Βέργος, στάθηκε στη σοβαρότητα που έδειξε η ομάδα, παρά τις πολλές εναλλαγές στο ρόστερ:
«Κάθε νίκη είναι σημαντική. Προσπαθήσαμε να είμαστε σοβαροί σε όλη τη διάρκεια. Παρά τις πολλές αλλαγές που έγιναν στη διάρκεια του παιχνιδιού, διατηρήσαμε καλό ρυθμό και είχαμε επιθετικής αποτελεσματικότητα. Αμυντικά είχαμε κάποια κενά και φυσικά θα δουλέψουμε για να αποκτήσουμε και σε αυτό τον τομέα σταθερότητα. Συγχαρητήρια στα κορίτσια και καλή συνέχεια στον ΝΟΠ.»
Pisina.net