«Θα παλέψουμε για το… θαύμα»
Αισιόδοξος για την παραμονή του Μίλωνα στην Α2 Ανδρών εμφανίσθηκε ο προπονητής του, Νίκος Κοκκάλας, ο οποίος μάλιστα δήλωσε στο pisina.net ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στον αγώνα με τον Ιωνικό (ήττα με 15-12), για την 11η αγωνιστική της Α2 Ανδρών.
«Έμεινα ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας μου, απέναντι στην αξιόλογη ομάδα του Ιωνικού. Από την αρχή του αγώνα, οι παίκτες μου έδειξαν διάθεση να αγωνιστούν δυνατά, επιδιώκοντας το θετικό αποτέλεσμα και κυρίως να ευχαριστηθούν το παιχνίδι.
Η απόδοση μας επιτρέπει να μη χάνουμε τις ελπίδες μας, ότι στο τέλος μπορεί και να τα καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Απομένουν τρεις αγωνιστικές μέχρι τη λήξη του δεύτερου γύρου, όλες καθοριστικής σημασίας. Θα προσπαθήσουμε για ένα μικρό θαύμα!! Συγχαρητήρια στην ομάδα του Ιωνικού».
Pisina.net