"Θέλουμε πολύ να προκριθούμε στην επόμενη φάση"
Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση του 2ου προκριματικού γύρου του Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Απόλλωνα Σμύρνης να ταξιδεύει στο Ζάγκρεμπ για τους αγώνες του 2ου ομίλου, τους οποίους θα φιλοξενήσει η πρωταθλήτρια Κροατίας Μλάντοστ. Οι υπόλοιποι αντίπαλοι είναι ο Ερυθρός Αστέρας και η Μονπελιέ.
Οι αγώνες θα γίνουν το τριήμερο 8-10 Οκτωβρίου. Οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο προκρίνονται στον 3ο προκριματικό γύρο, όπου θα σχηματιστούν τέσσερα ζευγάρια. Οι νικητές παίρνουν το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων, ενώ οι ηττημένοι συνεχίζουν στο Euro Cup.
Ο προπονητής του Απόλλωνα, Νίκος Δεληγιάννης, μίλησε στο Pisina.net για την κλήρωση, αναφέροντας τα εξής: "Η κλήρωση δεν είναι απαγορευτική για εμάς. Θα θέλαμε πολύ λίγο χρόνο ακόμα, όμως θα πρέπει να παλέψουμε με ό,τι έχουμε. Έχουμε λίγες ημέρες να βελτιώσουμε, όσο γίνεται, ορισμένα πράγματα, να μάθουμε τους αντιπάλους μας και να πάμε, για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Θέλουμε πολύ να προκριθούμε στην επόμενη φάση",