Η ΝΕΠ πρωταθλήτρια στην Α2
Η Ναυταθλητική Ένωση Πατρών ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο την παρουσία της στο Final-6 της Α2 υδατοσφαίρισης γυναικών, επικρατώντας με 16-10 του Ηρακλή στον τελευταίο αγώνα της διοργάνωσης και κατακτώντας αήττητη την πρώτη θέση και τον τίτλο!
Με το απόλυτο 5 στα 5, η ΝΕΠ όχι μόνο εξασφάλισε την άνοδο στην Α1, αλλά έδειξε και την αγωνιστική της ανωτερότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά.
Η απόλυτη πρωταγωνίστρια του αγώνα ήταν η Τσιμαρα, η οποία σημείωσε εντυπωσιακά 7 γκολ, ενώ εξαιρετική ήταν και η Τσίγκα, που πρόσθεσε άλλα 4 τέρματα για την ομάδα της Πάτρας.
Η ΝΕΠ επιβεβαίωσε ότι αποτελεί μια από τις πιο δυναμικές και ποιοτικές ομάδες στο χώρο της γυναικείας υδατοσφαίρισης και επιστρέφει πανάξια στην Α1 κατηγορία.
Δείτε ΕΔΩαναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα.
Pisina.net