Δυναμική παρουσία της ΚΕ Κοζάνης με 21 μετάλλια
Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της Κολυμβητικής Ένωσης Κοζάνης στο Εαρινό Κύπελλο Κολύμβησης Κεντροδυτικής Μακεδονίας, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 8-9 Μαρτίου. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα λόγω της έλλειψης βασικών εγκαταστάσεων στην πόλη, οι νεαροί αθλητές σημείωσαν 21 μετάλλια, επιβεβαιώνοντας το υψηλό επίπεδο προετοιμασίας και αγωνιστικότητας.
Ο προπονητής της ομάδας, Θωμάς Μητσαργιώτης, έκανε τον απολογισμό της διοργάνωσης, τονίζοντας τη μεγάλη προσπάθεια των παιδιών:
"Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε 8-9 Μαρτίου, η ομάδα μας συμμετείχε στο Εαρινό Κύπελλο Κολύμβησης Κεντροδυτικής Μακεδονίας, πετυχαίνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση. Παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες στην Κοζάνη και με το κύριο κολυμβητήριο κλειστό από το 2017, εμείς προσπαθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να πετυχαίνουμε τους στόχους μας και να δίνουμε το 100% σε κάθε αγώνα.
Με μια 'μικρή' σε αριθμό αποστολή 18 παιδιών στην κατηγορία των προαγωνιστικών ηλικίας 10-11-12 ετών, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε 21 μετάλλια και να βρεθούμε για άλλη μια φορά ψηλά στον πίνακα της κατάταξης. Όλα τα παιδιά δούλεψαν πολύ για αυτό και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
Επόμενο βήμα μια ακόμα καλύτερη εμφάνιση στο Θερινό Πρωτάθλημα το καλοκαίρι."
Οι διακρίσεις των αθλητών της ΚΕ Κοζάνης
Αγόρια 12 ετών
- Τζουκόπουλος Βασίλης – 1η θέση στα 50, 100 και 200μ. πρόσθιο
Αγόρια 11 ετών
- Αραμπατζίδης Κωνσταντίνος – 1η θέση στα 200μ. Μικτή Ατομική, 1η θέση στα 100μ. πρόσθιο, 2η θέση στα 50μ. πρόσθιο
- Βαμβακάς Ιορδάνης – 1η θέση στα 100μ. ελεύθερο, 1η θέση στα 100μ. πεταλούδα, 2η θέση στα 50μ. πεταλούδα
Αγόρια 10 ετών
- Στάχταρης Γιώργος – 3η θέση στα 200μ. ελεύθερο, 3η θέση στα 50 και 100μ. ύπτιο
Κορίτσια 12 ετών
- Παπακωνσταντίνου Ευαγγελία – 2η θέση στα 200μ. ύπτιο
Κορίτσια 11 ετών
- Βέζου Χρυσή – 1η θέση στα 200μ. πρόσθιο, 2η θέση στα 100μ. πρόσθιο, 3η θέση στα 50μ. πρόσθιο
- Λαντεμπούρσκι Λυδία – 3η θέση στα 200μ. πρόσθιο
Κορίτσια 10 ετών
- Τριγώνη Βασιλική – 2η θέση στα 50 και 100μ. πρόσθιο
- Σάρρα Βασιλική – 3η θέση στα 100μ. ύπτιο
Ομαδικό
- Σκυταλοδρομία 4x100 Μικτή Ομαδική (Mixed) 11 ετών
Αποτελούμενη από τους Λαντεμπούρσκι Λυδία, Αραμπατζίδη Κωνσταντίνο, Βαμβακά Ιορδάνη και Βέζου Χρυσή, η ομάδα κατέκτησε την 3η θέση.
Αθλητές που βελτίωσαν τις επιδόσεις τους
Εκτός από τα μετάλλια, σημαντική ήταν και η ατομική βελτίωση αρκετών αθλητών, οι οποίοι κατέγραψαν νέους προσωπικούς χρόνους:
- Γκουρτσούλης Στράτος
- Ευαγγελόπουλος Δημήτρης
- Τσιτσιγάνης Νίκος
- Λιόλιου Ιωάννα
- Μαγούλα Μαρία
- Μανταλιά Γεωργία
- Γάκη Διόνη
- Κατσαγάνη Ιωάννα
- Γεωργιάδου Αναστασία
Η Κολυμβητική Ένωση Κοζάνης, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, συνεχίζει να διακρίνεται και να αναδεικνύει ταλέντα, με το βλέμμα στραμμένο στο Θερινό Πρωτάθλημα του καλοκαιριού.