Διπλή πατρινή άνοδος στην Α1
Με εντυπωσιακή εμφάνιση και σκορ 16-4 απέναντι στον ΟΦΗ, ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών πέτυχε την τέταρτη του νίκη στην τελική φάση της Α2 υδατοσφαίρισης γυναικών, που διεξάγεται στο κολυμβητήριο "Αντ. Πεπανός" της Πάτρας.
Με αυτή τη νίκη, ο ΝΟΠ εξασφάλισε πανηγυρικά την άνοδό του στην Α1 κατηγορία, ολοκληρώνοντας με ιδανικό τρόπο την πορεία του στη διοργάνωση. Μάλιστα, η επιτυχία του σηματοδοτεί μια ιστορική στιγμή για την πατραϊκή υδατοσφαίριση, καθώς δύο ομάδες της πόλης ανεβαίνουν ταυτόχρονα στην κορυφαία εθνική κατηγορία: μετά τη ΝΕ Πατρών, τώρα και ο ΝΟΠ κλείνει θέση στην Α1 των γυναικών για την επόμενη σεζόν.
Η εμφάνιση του ΝΟΠ ήταν κυρίαρχη από την αρχή του αγώνα, επιβεβαιώνοντας την αγωνιστική του ανωτερότητα και τη σκληρή δουλειά που έχει γίνει όλη τη χρονιά.
Οι Πατρινές συνεχίζουν να γράφουν ιστορία στο χώρο της ελληνικής υδατοσφαίρισης, με το μέλλον να διαγράφεται ιδιαίτερα ελπιδοφόρο.
Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά τα στατιστικά του αγώνα.
Pisina.net