Διετές συμβόλαιο στον Άλβαρο
Αυτή τη φορά πήγε στην Ιταλία για να μείνει... Η Προ Ρέκο ενισχύθηκε σημαντικά, στην προσπάθειά της να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης, αφού ανακοίνωσε την απόκτηση του Άλβαρο Γρανάδος.
Ο Ισπανός «βομβαρδιστής» είχε συμφωνήσει να ενταχθεί πέρυσι στον ιταλικό σύλλογο, όμως η αιφνίδια αποχώρηση του χρηματοδότη της ομάδας, Γκαμπριέλε Βόλπι, και η συνεπακόλουθη αβεβαιότητα για το μέλλον της ομάδας, οδήγησε τη μεταγραφή σε «ναυάγιο».
Ο 27χρονος παίκτης, που είχε ήδη αποχωρήσει από τη Νόβι Μπέογκραντ, επέστρεψε στη Μπαρτσελονέτα και την οδήγησε ως το final-4 του Champions League, όντας ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης με 47 τέρματα σε 14 παιχνίδια. Πλέον εντάσσεται στους πρωταθλητές Ιταλίας και κυπελλούχους Ευρώπης, που υπό νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς επιστρέφουν δυναμικά και αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν και πάλι εντός και εκτός συνόρων.
Ο Γρανάδος, που μεταξύ άλλων έχει αναδειχθεί με την εθνική Ισπανίας πρωταθλητής κόσμου (2022) και Ευρώπης (2024), υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Προ Ρέκο.