Αρχίζει το ταξίδι στην Ευρώπη
Από το κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης θα ξεκινήσει η φετινή ευρωπαϊκή πορεία του Πανιωνίου. Οι κυανέρυθροι θα δώσουν τα πρώτα τους επίσημα παιχνίδια της αγωνιστικής περιόδου στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro Cup.
Και φυσικά χρειάζονται τον κόσμο στο πλευρό τους προκειμένου να εξασφαλίσουν μια από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου τους ώστε να προκριθούν στους "16" της διοργάνωσης.
Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Πανιωνίου: "Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας των Ανδρών ξεκινούν για μια ακόμη χρονιά το επόμενο τριήμερο 27-29 Σεπτεμβρίου, όπου θα αντιμετωπίσει στον προκριματικό όμιλο του Euro Cup στο κλειστό της Νέας Σμύρνης τις SPANDAU 04 (GER), SZOLNOKI DP (HUN) και CN TENERIFE ECHEYDE (ESP).
Αξίζει να τονιστεί ότι η ομάδα ανέλαβε για μια ακόμη φορά τη διοργάνωση του ομίλου, όπως είχε κάνει με πλήρη επιτυχία και τις προηγούμενες χρονιές.
Το πρόγραμμα των αγώνων του ομίλου:
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27/9:
18:30 SPADAU 04- SZOLNOKI DP
20:30 PANIONIOS GSS- CN TENERIFE ECHEYDE
ΣΑΒΒΑΤΟ 28/9:
18:30 SZOLNOKI DP - PANIONIOS GSS
20:30 CN TENERIFE ECHEYDE- SPADAU 04
ΚΥΡΙΑΚΗ 29/9:
10:00 CN TENERIFE ECHEYDE- SZOLNOKI DP
12:00 PANIONIOS GSS - SPADAU 04".