Ένας ακόμα Σέρβος στον Λαιμό
Σε μια πολύ σπουαία μεταγραφή φέρεται να προχωράει ο ΝΟ Βουλιαγμένης, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ουγγαρία η ομάδα του Λαιμού κινείται για την απόκτηση του Νεμάνια Ούμποβιτς από τη Φερεντσβάρος.
Ο Σέρβος επέστρεψε στην Εθνική του ομάδα έπειτα από απουσία τεσσάρων μηνών και πρόσφατα αναδείχθηκε πρωταθλητής Ουγγαρίας για δεύτερη φορά με την ομάδα της Φερεντσβάρος.
Από τις 31 Μαΐου έως τις 3 Ιουνίου θα συμμετάσχουν με την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας σε ένα Final 8 του Champions League στο Βελιγράδι, όπου εκεί είναι και ο ΝΟΒ, οπότε αναμένεται ότι μετά το τουρνουά θα γίνουν όλες οι ενέργειες και οι ανακοινώσεις για τη μεταγραφή.
Ο Ούμπβιτς μεγάλωσε στο Βελιγράδι, στη συνέχεια υπερασπίστηκε τα χρώματα της Βοϊβοντίνα που εκείνα τα χρόνια ήταν η δεύτερη ομάδα της χώρας. Σε μια πολύ πλούσια καριέρα στο εξωτερικό, έπαιξε στην ισπανική Μπαρτσελονέτα, με την οποία ήταν πρωταθλητής Ευρώπης, μετά στην ιταλική Μπρέσια, με την οποία κατέκτησε και το ευρωπαϊκό τρόπαιο. Αγωνίστηκε τα χρώματα της OSC στην Ουγγαρία για τρεις σεζόν, στη συνέχεια επέστρεψε στην Ισπανία όπου έπαιξε για τη Σαμπαντέλ και υπέγραψε στη Φερεντσβάρος το 2021.
Pisina.net