Άλλος χαμογέλασε και άλλος... προσγειώθηκε
Ολοκληρώθηκε η 8η αγωνιστική του Champions League, με τον Ολυμπιακό να φέρνει απρόσμενη ισοπαλία με την Ραντνίτσκι και τη Βουλιαγμένη να παίρνει μεγάλη νίκη επί του Αννόβερου.
Ένα μπλακ άουτ στην τρίτη και την τέταρτη περίοδο έφερε τον Ολυμπιακό με την πλάτη στον τοίχο, αλλά οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να φύγουν με το βαθμό της ισοπαλίας (10-10) κόντρα στη Ραντνίτσκι.
Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν με 6-2, πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 8-4, αλλά η Ραντνίτσκι έτρεξε επί μέρους 6-0 για να προηγηθεί με 10-8 με 1,17 να απομένει για το φινάλε.
Έστω και με άγχος, η Βουλιαγμένη πήρε ένα τεράστιο τρίποντο στην προσπάθειά της να πλασαριστεί στην 4αδα του ομίλου της στο Champions League του πόλο.
Επικράτησε με 10-9 του Ανόβερου αν και στις αρχές της τρίτης περιόδου ήταν πίσω με 7-9!
Από τα 06:53 της τρίτης περιόδου έπαιξε τρομερή άμυνα, δεν δέχτηκε άλλο τέρμα και αφού ισοφάρισε με τον Νικολαϊδη λίγο πριν τελειώσει το οκτάλεπτο, πήρε τη νίκη με γκολ του Παπασηφάκη στα 3:57 πριν το τέλος του αγώνα, στο μοναδικό τέρμα της τελευταίας περιόδου!
Στα άλλα δύο παιχνίδια η Μπαρτσελονέτα επικράτησε της Γιαντράν με 8-6, ενώ η Προ Ρέκο διέλυσε με 20-5 την τελευταία Ντιναμό Τιφλίδας.
Η Βαθμολογία
Α’ Όμιλος
- Προ Ρέκο 21
2. Μπαρτσελονέτα 21
3. Ολυμπιακός 19
4. ΝΟ Βουλιαγμένης 13
5. Ραντνίτσκι 9
6. Γιαντράν 7
7. Αννόβερο 3
8. Ντιναμό Τιφλίδας 0
Β' Όμιλος
- Μπρέσια 21
2. Νόβι Βελιγραδίου 19
3. Φερεντσβάρος 18
4. Γιουγκ 11
5. Σπαντάου 8
6. Όρβοσι 6
7. Σαμπαντέλ 4
8. Μαρσέιγ 4
Τα αποτελέσματα
Παρασκευή (17/2)
Φερεντσβάρος – Όρβοσι 12-11
Γιουγκ – Σπαντάου 11-13
Νόβι Βελιγραδίου – Σαμπαντέλ 16-11
Μπρέσια – Μαρσέιγ 15-13
Σάββατο (18/2)
Μπαρτσελονέτα – Γιαντράν 8-6
ΝΟ Βουλιαγμένης – Αννόβερο 10-9
Ραντνίτσκι – Ολυμπιακός 10-10
Προ Ρέκο – Ντιναμό Τιφλίδας 20-5
Pisina.net