«Tο αποτέλεσμα ήταν δίκαιο»
Μετά την ισοπαλία 6-6 απέναντι στον Ιωνικό στην 6η αγωνιστική της Α2 Υδατοσφαίρισης Ανδρών, ο προπονητής της ΠΕΚΕΒ, Γιώργος Μπελέγρης, ανέφερε τα εξής:
«Χθες στη Χίο έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που έπαιξαν εξαιρετική άμυνα και είχαν τους τερματοφύλακες τους σε πολύ καλή μέρα. Τελικά το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, αφού χάθηκαν πολλές ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές. Για εμάς το κέρδος είναι ότι επιτέλους παίζουμε άμυνα, δεν τρώμε εύκολα γκολ στην κόντρα και φύγαμε από την πισίνα στεναχωρημένοι για ένα παιχνίδι που δεν χάσαμε».
Ο Γιώργος Μπελέγρης αναγνώρισε τη σφιχτότητα του πρωταθλήματος και τα κοντινά αποτελέσματα που διαμορφώνουν ένα ανταγωνιστικό σκηνικό:
«Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και οι ομάδες είναι πολύ κοντά, γι’ αυτό έχουμε και πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια. Από αύριο το μυαλό μας στο παιχνίδι του επόμενου Σαββάτου στην Ηλιούπολη, που παρά τις απουσίες μας, θα πάμε για να το διεκδικήσουμε».
Pisina.net