«Nα είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται»
Λίγο πριν από την έναρξη της νέας σεζόν στην Α1 υδατοσφαίρισης των Ανδρών, ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου συμμετέχει στο τουρνουά του ΣΕΔΥ, που αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία προετοιμασίας και δοκιμών.
Ο προπονητής του συλλόγου, Κώστας Πασλής, μίλησε στο pisina.net για τους στόχους της ομάδας, τις αλλαγές στο ρόστερ, αλλά και το πόσο ανταγωνιστικό αναμένεται το φετινό πρωτάθλημα:
«Οι στόχοι της ομάδας φέτος είναι να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί. Δεν ξέρω μέχρι που μπορεί να φτάσουμε. Για αρχή θα προσπαθήσουμε να μην κινδυνεύουμε να πέσουμε κατηγορία. Και το λέω αυτό καθώς η ομάδα έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με την περσινή ομάδα και αργούμε λόγω της νέας σύνθεσης να παρουσιάσουμε ομοιογένεια και αυτοματισμούς. Το φετινό πρωτάθλημα θεωρώ ότι θα είναι ένα άκρως ανταγωνιστικό και αμφίρροπο καθώς όλες οι ομάδες έχουν πολλές αλλαγές στο ρόστερ τους και τα αποτελέσματα μεταξύ τους θα κρίνονται στις λεπτομέρειες.»
Παρά τις δυσκολίες της προσαρμογής, ο τεχνικός του ΓΣΠ δηλώνει αισιόδοξος:
«Είμαι αισιόδοξος, και η αισιοδοξία μου πηγάζει από την προσπάθεια, την επιμονή και τη διάθεση των αθλητών μου για να μπουν όσο γίνεται πιο γρήγορα στο πνεύμα της ομάδας και να γινόμαστε μέρα με την ημέρα καλύτεροι. Εύχομαι να έχουμε όλοι υγεία, να κυλήσει η αγωνιστική περίοδος χωρίς προβλήματα και να απολαύσουμε τα αποτελέσματα βάσει της προσπάθειας και των κόπων που καταβάλλουμε καθημερινά.»
Ο Πασλής στάθηκε ιδιαίτερα και στο νεανικό στοιχείο του φετινού ρόστερ:
«Εξάλλου το τόσο νεανικό ρόστερ που συνεχίζει να παρουσιάζει το Περιστέρι δεν έχει άλλο δρόμο από το να στηριχτεί στον ενθουσιασμό και στην όρεξη για δουλειά που δείχνουμε όλοι κάθε μέρα.»
Κλείνοντας, έστειλε το δικό του μήνυμα για τη νέα σεζόν:
«Καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία για όλους τους συντελεστές και να κυλήσει το πρωτάθλημα χωρίς προβλήματα.»
Pisina.net