Live stream στην WPL Γυναικών (9η αγ.)
Αγωνιστική δράση στη WPL Γυναικών με το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Waterpolo League γυναικών.
Στο σπουδαιότερο παιχνίδι, ο ΝΟ Βουλιαγμένης υποδέχεται (19/11, 18:45) στο κολυμβητήριο του Λαιμού τον Εθνικό. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με το συγκρότημα της Κικής Λιόση όμως να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο και να «τρέχει» σερί έξι νικών, μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Ολυμπιακό.
Στον αντίποδα, οι «κυανόλευκες» μετά το αρχικό «6Χ6» γνώρισαν δύο διαδοχικές ήττες, από Πανιώνιο και Ολυμπιακό, και κινδυεύουν να υποχωρήσουν ακόμη και στην πέμπτη θέση της κατάταξης, εφόσον χάσουν και στη Βουλιαγμένη.
Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει προβλήματα για να διατηρήσει το απόλυτο νικών υποδεχόμενος την Ηλιούπολη, ενώ και ο Πανιώνιος (που ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με ΝΟΒ και Εθνικό) αναμένεται να ξεπεράσει το εμπόδιο των Χανίων στη Νέα Σμύρνη.
Ο Άλιμος ΝΑΣ φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ και έχει την ευκαιρία να «σκαρφαλώσει» στην πρώτη τετράδα (ανάλογα με το αποτέλεσμα στο Λαιμό) και η Γλυφάδα ελπίζει να περάσει χωρίς απώλειες από την Πάτρα, όπου αντιμετωπίζει τον νεοφώτιστο ΝΟΠ. Στο Ηράκλειο, τέλος, ο ουραγός ΝΟ Ρεθύμνου θα επιδιώξει να αποσπάσει το πρώτο θετικό αποτέλεσμά του απέναντι στη ΝΕ Πατρών, σε ένα παιχνίδι που ενδέχεται να αποδειχθεί κομβικό στη μάχη της παραμονής: αν η αχαϊκή ομάδα νικήσει, καθίσταται ρεαλιστικό το σενάριο να υποβιβαστεί το Ρέθυμνο χωρίς πλέι-άουτ, σε περίπτωση που η διαφορά του από τον 9ο της κατάταξης υπερβεί τους 15 βαθμούς.
Συνοπτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής στη Waterpolo League γυναικών:
ΤΕΤΑΡΤΗ 19/11
Ηρακλείου 14:00 ΝΟ Ρεθύμνου-ΝΕ Πατρών (Κατσώνης, Καζούλης)
ΝΟΒ 18:45 ΝΟ Βουλιαγμένης-Εθνικός Πειραιά (Μαρκοπούλου, Δασκαλοπούλου)
Ζωντανή μετάδοση από τη ΕΡΤ-2 ΣΠΟΡ
«Π. Καπαγέρωφ» 19:30 Ολυμπιακός- ΓΣ Ηλιούπολης (Τσότρας, Διαμαντή)
«Αντ. Πεπανός» 19:30 ΝΟ Πατρών- ΑΝΟ Γλυφάδας (Βόσικας, Γιαννέλλης)
Νέας Σμύρνης 19:45 Πανιώνιος- ΝΟ Χανίων (Πολυχρονόπουλος, Μιχαηλίδου)
Αλίμου 20:30 Άλιμος ΝΑΣ-ΠΑΟΚ (Κουρτίδης, Κραβαρίτης)
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 8 αγώνες)
ΟΜΑΔΑ ΤΕΡΜΑΤΑ ΒΑΘΜΟΙ
Ολυμπιακός 164-61 24
ΝΟ Βουλιαγμένης 128-59 18 (σε 7αγ.)
Εθνικός Πειραιά 137-73 18
Πανιώνιος 102-77 18
Άλιμος ΝΑΣ 102-97 16
ΑΝΟ Γλυφάδας 98-92 13
ΠΑΟΚ 107-108 9 (σε 7αγ.)
ΝΟ Χανίων 66-92 9 (σε 7αγ.)
ΝΕ Πατρών 67-105 6
ΓΣ Ηλιούπολης 66-122 3
ΝΟ Πατρών 57-134 3 (σε 7αγ.)
ΝΟ Ρεθύμνου 75-149 0