«Bασικός στόχος η παραμονή»
Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Γιώργος Κατσουλάκης, μίλησε αποκλειστικά στο pisina.net, στέλνοντας μήνυμα υγείας, προσπάθειας και πίστης στο πλάνο της ομάδας.
Οι δηλώσεις του Γιώργου Κατσουλάκη:
«Λίγες ημέρες πριν από την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος, θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες μια καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.
Όσον αφορά τη δική μας ομάδα, βασικός μας στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία. Μπροστά μας έχουμε μία απαιτητική σεζόν, όμως πιστεύουμε στο πλάνο μας και στην καθημερινή δουλειά που γίνεται από όλα τα παιδιά.
Προσεγγίζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, με στόχο να εμφανιζόμαστε συνεχώς βελτιωμένοι αγωνιστικά και να χτίζουμε χαρακτήρα μέσα από τις προκλήσεις που θα συναντήσουμε στο πρωτάθλημα.
Θα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος αν, στο τέλος της χρονιάς, έχουμε πετύχει την παραμονή και ταυτόχρονα έχουμε δώσει την ευκαιρία στα δικά μας νέα παιδιά να δείξουν τις δυνατότητές τους μέσα στο γήπεδο».
Pisina.net