Χρήστου: "Να κλείσουμε με επιτυχία το 2021"
Στην Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΚΟΕ, βρέθηκε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας (Άμπου Ντάμπι, 16-21 Δεκεμβρίου) ο Απόστολος Χρήστου, ο οποίος, επεσήμανε πως η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί έναν από τους στόχους που έχει θέσει για την φετινή αγωνιστική σεζόν.
«Θα λάβω μέρος για τέταρτη φορά σε ανάλογη διοργάνωση. Όλοι οι αθλητές έχουμε δείξει πολύ καλά δείγματα και θεωρώ πως και αυτή τη φορά η παρουσία μας θα είναι επιτυχημένη. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε ώστε να κλείσουμε με επιτυχία το 2021 και να ξεκινήσουμε με όρεξη για το 2022 που υπάρχουν πολλές και σπουδαίες διοργανώσεις. Προσωπικά το Παγκόσμιο στο Αμπού Ντάμπι αποτελεί ένα από τους στόχους μου της χρονιάς που διανύουμε».
Από την πλευρά του, ο ομοσπονδιακός προπονητής Παναγιώτης Βελέντζας, υποστήριξε: «Είναι η πρώτη φορά που έχουμε μια τόσο μεγάλη αποστολή σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 25άρας πισίνας. Έφτασε νομίζω η στιγμή να πανηγυρίσουμε τη κατάκτηση ενός μεταλλίου. Τα τρία παιδιά (Ντουντουνάκη, Χρήστου, Βαζαίος) προέρχονται από μια πολύ «γεμάτη» χρονιά αλλά αυτό πιστεύω θα λειτουργήσει θετικά στο Παγκόσμιο. Όλοι έχουν όρεξη για το καλύτερο αποτέλεσμα, θα σταθούμε δίπλα στα παιδιά, η ελληνική κολύμβηση πιστεύω πως μπορεί να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο».