«Τρομάζω να το πω«
Η Άρτεμις Βασιλάκη είναι μια μεγάλη πρωταγωνίστρια, ένα μεγάλο ταλέντο για τον χώρο της ελληνικής κλασικής κολύμβησης.
Το κορίτσι του Τρίτωνα Ηρακλείου εντυπωσιάζει.
Μπορεί στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νεανίδων ,που ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες στο Βίλνιους της Λιθουανίας , η Άρτεμις να μην έφτασε σε ένα μετάλλιο όμως έφτασε πάρα πολυ κοντά σε αυτό και σημείωσε αξιοσημείωτες επιδόσεις και πανελλήνια ρεκόρ. Για τη σπουδαία αυτή αθλήτρια , μίλησε η προπονήτρια της στο Ηράκλειο , η Βάσω Σούρδη η οποία εκφράστηκε κολακευτικά για την ίδια.
Μιλώντας στο pisina.net , για την Άρτεμις Βασιλάκη τονίζει τα κάτωθι:
«Η Άρτεμις είναι ένα παιδί που δουλεύει χωρίς όριο στην προσπάθεια της. Θεωρώ ότι στο μυαλό της τίποτα δεν φαντάζει ακατόρθωτο. Την διακρίνει απίστευτη πειθαρχία,. Προσωπική μου άποψη, μετά από τόσα χρόνια που είναι μαζί μας, είναι ότι το δυνατό της σημείο είναι η εμπιστοσύνη στους προπονητές της και η προσαρμοστικότητα της σε οτιδήποτε χρειαστεί αρκεί να φτάσει εκεί που θέλει.
Τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτή ; Νομίζω ότι βλέπει πολύ ψηλά, τρομάζω και εγώ να το πω οπότε ας αφήσουμε απλά να το κάνει».
pisina.net