Τρίτωνας: Ένα ακόμη πρωτάθλημα
Ένα ακόμη πρωτάθλημα για τον Τρίτωνα Ηρακλείου. Αυτή την φορά στην ανοικτή θάλασσα και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στην Κεραμωτή της ΚΑΒΑΛΑΣ. Η ομάδα της Κρήτης συνέχισε τον πρωταγωνιστικό της ρόλο. Πήρε τον τίτλο στην κατηγορία παίδων και στην γενική παίδων - κορασίδων.
Όπως κατ επανάληψη έχουμε αναφέρει ο Γιώργος Σούρδης έχει δημιουργήσει τις βάσεις για την εξέλιξη των νέων παιδιών. Αυτή την στιγμή τα νέα παιδιά ακολουθούν τα βήματα της Αρτεμις Βασιλάκη και του Κωσταντή Χουρδάκη που έφθασαν το καλοκαίρι στην Σιγκαπούρη και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών - γυναικών και τρέφουν όνειρα για ένα ανάλογο μέλλον.
Για τα όσα διαδραματίστηκαν στην Καβάλα τις προηγούμενες ημέρες εκφράζεται σήμερα στο pisina.net ο Γιώργος Σούρδης, τονίζοντας:
»Άλλο ένα πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε (αυτή την φορά στην θάλασσα) και βρίσκει την ομάδα του Τρίτωνα να πρωταγωνιστεί κατακτώντας τον τίτλο στην κατηγορία Κορασίδων και παίδων-κορασίδων.
Μια ομάδα που αποτελείται από 7 αθλητές κυρίως στις μικρές κατηγορίες, απέδειξε ότι έχει πολύ μέλλον και στην θάλασσα .
Η ομάδα μας δείχνει ότι η δουλειά που γίνεται είναι σοβαρή με πρόγραμμα σε όλα τα επίπεδα και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα.
Ενα (1) χρυσό από την Πρατικάκη Ελένη στα 5χλμ.
Ένα (1) χάλκινο από τον Παντερη Γιάννη στα 5χλμ και
Ένα (1) χάλκινο στην σκυτάλη 4x1500 από τους (Πρατικάκη/Ζαφείρη/Χουρδάκη/Παντερη) και
Μία 5η θέση στα 7,5χλμ από την Ζαφείρη Ευφροσύνη, και τους Χουρδάκη Δημήτρη ,Καλταβερίδη Στέλιο και Βασιλάκη Αθανάσιο που με την συμμετοχή τους στα 5χλμ έδειξαν ότι τα επόμενα ρόνια θα μπορέσουν να πρωταγωνιστήσουν ( Ο Κωσταντής ΧΟΥΡΔΑΚΗΣ που κολυμπάει με την ομάδα μας αλλά ανήκει στον ΟΣΦΠ κατέκτησε 1 χρυσό στα 7,5 χλμ,1 χάλκινο στον αγώνα sprint και ένα χάλκινο στα 5χλμ.).
Στόχος είναι τα παιδιά αυτά να στελεχώσουν την εθνική ομάδα για τις διεθνείς διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.
Η ομάδα θα είναι δίπλα τους για να βοηθήσει να πετύχουν τους στόχους τους».
Pisina.net