«Το πιο σημαντικό ματς της σεζόν»
Η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού βρίσκεται στη Γαλλία, όπου συνεχίζει το ευρωπαϊκό της ταξίδι. Την Τρίτη (18/3) στις 21:00 (ΕΡΤ Sports 2), οι «ερυθρόλευκοι»αντιμετωπίζουν τη Μαρσέιγ στο «Cercle des Nageurs de Marseille», σε μία κρίσιμη «μάχη» για την 3η αγωνιστική των προημιτελικών ομίλων του Champions League.
Στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης, ο Θρύλος βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου του, ισοβαθμώντας με τη γαλλική ομάδα, με τρεις βαθμούς (έξι η Νόβι Μπέογκραντ).
Μιλώντας για το συγκεκριμένο παιχνίδι, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Χέρβο Κόλιανιν, επισήμανε: «Η Μαρσέιγ είναι πολύ καλή ομάδα, ειδικά στην έδρα της. Μια ομάδα με πολύ καλό ρόστερ, που εδώ και χρόνια, προσπαθεί να κάνει κάτι μεγάλο στην Ευρώπη. Βρισκόμαστε σε μια κατάσταση που μετά την ήττα από τη Νόβι Μπέογκραντ, κάπου πρέπει να πάρουμε τρεις βαθμούς πίσω. Κάθε παιχνίδι είναι σαν τελικός και πρέπει να πάμε για τη νίκη, όπως πάντα! Θα είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ενέργεια και καλό ρυθμό, για να πετύχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».
Από την πλευρά του, ο διεθνής φουνταριστός των πρωταθλητών και κυπελλούχων Ελλάδας, Δημήτρης Νικολαΐδης, τόνισε: «Παίζουμε το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν, το οποίο για εμάς είναι ένας τελικός, απέναντι σε μια δυνατή ομάδα στην έδρα της. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, δίνοντας το 100% των εαυτών μας, αλλά και με πίστη στην ομάδα μας, να πάρουμε αυτή την σημαντική νίκη για τη συνέχεια».