Συνδυασμός ψυχολογίας και πρωταθλητισμού
Ο Μιχάλης Τοπχαναλής, συνεχίζει τον πρωταθλητισμό στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Δραμινός πρωταθλητής του ΠΑΟΚ συνδιάζει στο Πανεπιστήμιο που φοιτά το κολύμπι και την ψυχολογία που είναι ο τομέας με τον οποίο θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά στο μέλλον.
Ο Μιχάλης εκφράστηκε στο pisina.net για τους στόχους του και εκτιμάει ότι η επιλογή του να βρεθεί στο συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο ήταν σωστή.
Διαβάστε κάτωθι τις δηλώσεις του αθλητή:
«Τα 2 τελευταία χρόνια παράλληλα με τις σπουδές μου στον τομέα της ψυχολογίας, στο πανεπιστήμιο του Wingate στο Charlotte, North Carolina, συνεχίζω τον υψηλό πρωταθλητισμό στην κολύμβηση με αρκετά σημαντικά αποτελέσματα, βλέποντας μια μεγάλη βελτίωση στα αγωνίσματα μου.
Στα δύο αυτά χρόνια στην Αμερική συμμετείχα και στα δύο πρωταθλήματα του NCAA DII, το 2024 στο Ohio και το 2025 στην Indianapolis.
Για τα δύο επόμενα χρόνια εγώ μαζί με τους προπονητές μου Ben Evans και Kevin Hennessy έχουμε θέσει υψηλούς στόχους τόσο για το NCAA όσο και για τις ερχόμενες διεθνείς διοργανώσεις, για την χρονιά 2025/2026 θα έχω την μεγάλη τιμη να είμαι ένας από τους team captains της ομάδας μου.
Τελικά Η απόφαση μου να επιλέξω ένα πανεπιστήμιο της DII με γνώμωνα την χημεία μου με τους προπονητές αποδεικνύεται επιτυχής βάση της εξέλιξης μου στα αγωνίσματα μου».
Pisina.net