«Στόχος μας ήταν να κατακτήσουμε ένα μετάλλιο»
Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών ολοκλήρωσε με εντυπωσιακό τρόπο την παρουσία της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Σιγκαπούρης, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο μετά τη μεγάλη νίκη επί της Σερβίας με 16-7 στον μικρό τελικό.
Μετά τον αγώνα ο νεαρός παίκτης και Βενιαμίν της ομάδας, Ευάγγελος Πούρος, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τη σπουδαία αυτή επιτυχία
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
“Δείξαμε για άλλον έναν αγώνα ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα. Αυτό που είπαμε τρία λεπτά πριν την έναρξη, ήταν τι κρίμα που δεν είμαστε στον τελικό και δεν πήραμε το χρυσό, γιατί πραγματικά αυτή η ομάδα δεν έχει ταβάνι.
Μας έχει μείνει μια πικρία. Ο στόχος μας ήταν να κατακτήσουμε ένα μετάλλιο και τα καταφέραμε.
Ήταν η πρώτη μου διοργάνωση, αλλά αυτή η ομάδα έχει διεκδικήσει τόσα τρόπαια, τόσα μετάλλια. Είναι έτοιμη και πάντα θέλει να διεκδικεί τα πάντα.
.