Ριζικές αλλαγές στο Φάληρο
Στον αθλητικό όμιλο παλαιού Φαλήρου υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις αναφορικά με το τμήμα υδατοσφαίρισης. Όπως έχει ανακοινωθεί ο Κώστας Βαμβακάρης επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από χρόνια απουσίας στην Αίγυπτο και αναλαμβάνει τον ιστορικό όμιλο που όμως θα έχει μία ριζική ανανέωση στο ρόστερ του.
Πολλοί αθλητές από την περσινή ομάδα έχουν αποχωρήσει καθώς θα δοθεί προτεραιότητα στα παιδιά τα οποία παράγει μέσα από τις ακαδημίες του, το Φάληρο, ενώ βέβαια θα προσπαθήσει ο Κώστας Βαμβακάρης να ενισχύσει την ομάδα του και με άλλους παίκτες.
Αυτή τη στιγμή έχουν γίνει προτάσεις σε πολλούς Έλληνες παίκτες και βέβαια αναμένουμε τις εξελίξεις. Μία εξέλιξη αρκετά σοβαρή, αναφορικά με τη λειτουργία των χρημάτων υδατοσφαίρισης του συλλόγου, είναι η παραίτησή του Κώστα Τρούλου.
Ο Κώστας Τρούλος είναι ο γιος του Χαράλαμπου Τρούλου, που επί σειρά ετών ήταν στο διοικητικό συμβούλιο της διοίκησης Δημήτρης Διαθεσόπουλος στην ΚΟΕ. Είναι αδερφός του Παναγιώτη Τρούλου ο οποίος θα οδηγήσει την εθνική ομάδα του Beach Polo στο Μπαλί τον Αύγουστο και ο οποίος έχει μία δικιά του Ακαδημία Υδατοσφαίρισης στο νησί της Σαλαμίνας. Και βέβαια είναι ο πατέρας του Μπάμπη Τρούλου, ο οποίος είναι ο σπουδαίος άσος της Βουλιαγμένης που θα μετακινηθεί φέτος στον Απόλλωνα Σμύρνης. Ένα παιδί, από τα μεγαλύτερα ταλέντα που υπάρχουν σήμερα στο χώρο του αθλήματος.
Η αποχώρηση του και η παραίτησή του Κώστα, έχει σχέση με τη διαφωνία του, αναφορικά με τον τρόπο λειτουργίας των τμημάτων υδατοσφαίρισης στον ιστορικό αθλητικό όμιλο παλαιού Φαλήρου. Ένα σύλλογο των οποίων υπηρέτησε εδώ και πολλά χρόνια με απόλυτη επιτυχία.
Pisina.net