«Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι»
Το πρώτο από τα τρία βήματα που απαιτούνται για την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών έκανε ο Ολυμπιακός.
Οι ερυθρόλευκοι έκαμψαν την αντίσταση του ΝΟ Βουλιαγμένης, επιβλήθηκαν με 9-6 στον πρώτο μεταξύ τους τελικό, την Κυριακή (18/5) το βράδυ, στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά και έκαναν το 1-0 στη σειρά των τελικών.
Πρώτος σκόρερ για τους νταμπλούχους Ελλάδας ήταν ο Ούγγρος Γκέργκο Ζαλάνκι, που δήλωσε «Είναι πολύ σημαντική η πρώτη νίκη στους τελικούς, ωστόσο δεν παίξαμε πολύ καλά, υποπέσαμε σε αρκετά λάθη και θα πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι. Η Βουλιαγμένη είναι μια νεανική ομάδα, δεν τα παράτησε και έπαιξε καλά. Εμείς από την πλευρά μας, δεν πρέπει να κάνουμε αυτά τα λάθη. Από κει και πέρα, κερδίσαμε και χρειαζόμαστε δυο νίκες ακόμα, για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, που το θέλουμε πολύ».