«Παρουσιαστήκαμε με δύο πρόσωπα»
το Ηράκλειο πραγματοποιήθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες που παρέμεναν χωρίς βαθμό ύστερα από τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της Water Polo League Women. Ο ΓΣ Ηλιούπολης, με ένα εντυπωσιακό πρώτο οκτάλεπτο (7-2), έθεσε από νωρίς τις βάσεις για τη νίκη και επικράτησε τελικά του ΝΟ Ρεθύμνου με 13-11, πανηγυρίζοντας τους πρώτους του βαθμούς στη διοργάνωση.
Ο προπονητής της ομάδας, Στάθης Φανός, μιλώντας στο pisina.net, τόνισε τη μαχητικότητα των αθλητριών του και την αποφασιστικότητα που έδειξαν στα κρίσιμα σημεία του αγώνα:
«Παρουσιαστήκαμε με δύο πρόσωπα. Ένα είναι αυτό που προσπαθούμε καθημερινά να εδραιώσουμε ως ομάδα και ένα άλλο, το οποίο μας ακολουθεί και στα προηγούμενα παιχνίδια και προσπαθούμε να το βελτιώσουμε μέσα από σκληρή δουλειά.
Θέλω όμως να δώσω πολλά συγχαρητήρια στις αθλήτριές μου, γιατί παρόλο που στο τελευταίο οκτάλεπτο δεν πήγαινε τίποτα καλά για εμάς, στα τελευταία τρία λεπτά έβγαλαν αντίδραση και σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι που είχε γυρίσει τούμπα, πήραν τους τρεις βαθμούς — κάτι που δεν γίνεται εύκολα αν δεν έχεις τσαγανό.
Για τη συνέχεια δεν αλλάζει κάτι για εμάς. Βασικός μας στόχος είναι η παραμονή και δουλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση ώστε να βελτιωνόμαστε. Παλεύουμε όλα τα παιχνίδια, ανεξαρτήτως αντιπάλου.»
Pisina.net