Ο Λάμπρος Αναστασόπουλος στην Τουρκία
Ο Λάμπρος Αναστασόπουλος, ο γνωστός Πατρινός προπονητής, αναλαμβάνει τη θέση του νέου προπονητή στην εθνική ομάδα κορασίδων της Τουρκίας, ενισχύοντας την ήδη στενή σχέση του ελληνικού πόλο με την τουρκική υδατοσφαίριση. Η Τουρκία έχει επενδύσει στη διάδοση του ελληνικού πόλο, και η πρόσληψη του Λάμπρου Αναστασόπουλου είναι μια ακόμα απόδειξη της εμπιστοσύνης που δείχνει στη γνώση και εμπειρία των Ελλήνων προπονητών για την ανάπτυξη του αθλήματος.
Ο Λάμπρος Αναστασόπουλος, ο οποίος πρόσφατα ολοκλήρωσε τη μετακίνησή του στην Τουρκία, έχει αποδείξει την ικανότητά του στην καθοδήγηση ομάδων υψηλού επιπέδου. Πριν από λίγο καιρό, ο Βαγγέλης Πάτερος είχε αναλάβει την εθνική ομάδα γυναικών της Τουρκίας, και τώρα ο Αναστασόπουλος έρχεται να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία του τουρκικού πόλο στις κατηγορίες κορασίδων.
Σημειώνεται ότι ο Λάμπρος Αναστασόπουλος είναι και πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΠΥ), γεγονός που υπογραμμίζει τη σημαντική του προσφορά στην ανάπτυξη του αθλήματος στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Pisina.net