"Ο καλύτερος τελικός, λάβαμε συγχαρητήρια"
Ο Γιώργος Σταυρίδης, ο Έλληνας ρέφερι με τεράστια εμπειρία τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων, ήταν ένας εκ των διαιτητών του σαββατιάτικου τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ ανδρών ανάμεσα σε Προ Ρέκο και Νόβι Μπέογκραντ, όπου η πρώτη κατέκτησε το δέκατο τρόπαιο της ιστορίας της.
Ο σπουδαίος διαιτητής, μίλησε στο pisina.net για την εμπειρία του στο Βελιγράδι, την άψογη συνεννόηση που υπήρξε με τους παίκτες των δύο ομάδων αλλά και τον Κυριάκο Γιαννόπουλο:
"Μπορώ να πω με την εμπειρία μου μετά από οκτώ τελικούς Τσάμπιονς Λιγκ, πως ο συγκεκριμένος ήταν ίσως ο πιο δύσκολος των τελευταίων δέκα χρόνων. Τόσο αγωνιστικά όσο και διότι ήταν μέσα στο Βελιγράδι, καθώς ο Αλεξάνταρ Σάπιτς είναι ο δήμαρχος του Νόβι και στήριξε την LEN πολύ με το θέμα του covid-19, με αποτέλεσμα να εξασφαλίσει τα επόμενα τρία Final-8 του Τσάμπιονς Λιγκ για το Βελιγράδι. Επομένως έπρεπε να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι".
"Θέλω να αναφέρω επίσης το γεγονός ότι υπήρχε μια πολύ καλή συνεννόηση με τους αρχηγούς των ομάδων, Ντούσαν Μάντιτς και Αλεξάνταρ Ίβοβιτς. Μαζί με τον Μπόρις Μαργκέτα κάναμε ένα meeting πριν το παιχνίδι για το πως θα το διαχειριστούμε και θα τους βοηθήσουμε όσο μπορούμε με τους κανονισμούς και πραγματικά συγχαρητήρια στους παίκτες που καθ'όλη τη διάρκεια του αγώνα προσπάθησαν για το καλύτερο και είδαμε τον κορυφαίο τελικό ίσως όλων των εποχών".
Τέλος, ο Γιώργος Σταυρίδης υπογράμμισε:
"Ευχαριστώ επίσης τον αντιπρόεδρο της ΛΕΝ, Κυριάκο Γιαννόπουλο καθώς με το νέο αέρα και πνοή που έφερε αλλά και με τη διαρκή στήριξή του, βοήθησε στο να γίνει ένας τελικός επιτυχημένος και χωρίς απρόοπτα. Τεράστιο μπράβο επίσης στον Σάπιτς, που ήρθε αμέσως μετά το παιχνίδι και μας έδωσε συγχαρητήρια και στους δύο διαιτητές για την απόδοσή μας".
pisina.net