Ξυπόλυτος πρίγκηψ
Ο προπονητής του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Σάββας Βογιατζόγλου, εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για το μέλλον του υγρού στίβου στην πόλη, μετά το κλείσιμο του Εθνικού Κολυμβητηρίου, παρομοιάζοντας την κατάσταση με την εμβληματική ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη «Ξυπόλητος Πρίγκηψ».
«Μετά το κλείσιμο του Εθνικού Κολυμβητηρίου, το πώς θα μπορέσει ο υγρός στίβος της πόλης να επιβιώσει σε τρεις πενηντάρες κολυμβητικές δεξαμενές είναι ένα καλό ερώτημα.
Το χθεσινό παιχνίδι με τον Ο.Φ.Θ., χωρίς να υπάρχει κανένα ουσιαστικό βαθμολογικό ενδιαφέρον, μας έδειξε ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Το σημαντικό όμως για την ομάδα μας είναι ότι στη βασική επτάδα ξεκίνησαν δύο κορίτσια γεννημένα το 2011 και ένα το 2009.
Συγχαρητήρια στα κορίτσια και στους προπονητές του Ο.Φ.Θ. και καλή Σαρακοστή με υγεία».
Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το άθλημα στη Θεσσαλονίκη, ο Ηρακλής συνεχίζει να επενδύει στη νέα γενιά αθλητριών, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.
Pisina.net