«Ξεκινάμε από διαφορετική βάση σε σχέση με πέρυσι»
Τη Δευτέρα 1η Ιουλίου, στο Ολυμπιακό Μουσείο της Αθήνας, πραγματοποιήθηκε η επίσημη κλήρωση των πρωταθλημάτων Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών και Γυναικών για τη σεζόν 2025-2026, παρουσία εκπροσώπων από όλα τα σωματεία της κορυφαίας κατηγορίας.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο προπονητής του ΓΣ Περιστερίου, Κώστας Πασλής, μίλησε στην κάμερα του pisina.net, τονίζοντας πως στόχος της ομάδας για τη φετινή σεζόν είναι η άμεση εξασφάλιση της παραμονής, αφού το νέο φορμάτ του πρωταθλήματος περιλαμβάνει περισσότερες ομάδες που οδηγούνται σε υποβιβασμό:
«Ξεκινάμε από μια διαφορετική βάση σε σχέση με πέρυσι. Υπάρχει ένας σκελετός πάνω στον οποίο θα στηριχθούμε. Θέλουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να εξασφαλίσουμε τη σωτηρία, γιατί φέτος υποβιβάζονται περισσότερες ομάδες».
Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις αναλυτικές δηλώσεις του προπονητή του ΓΣ Περιστερίου στην κάμερα του pisina.net.
Pisina.net