Με Μαυροβούνιο η Εθνική
Το Μαυροβούνιο θα βρει στο δρόμο της η Εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών στο Ολυμπιακό τουρνουά, στην προημιτελική φάση του Τόκιο.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα τερμάτισε στην πρώτη θέση του Α’ ομίλου με απολογισμό 4 νίκες και μία ισοπαλία.
Ο αντίπαλος της ομάδας του Θοδωρή Βλάχου θα προέκυπτε από τον ηττημένο του αγώνα Σερβία - Μαυροβούνιο, ο οποίος θα έπαιρνε την τέταρτη θέση στον Β’ όμιλο.
Στον συγκεκριμένο αγώνα, οι Σέρβοι μπήκαν πολύ καλά στον αγώνα και προηγήθηκαν με 8-2 στο ημίχρονο. Το Μαυροβούνιο δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να απειλήσει, με το τελικό σκορ να λήγει 13-6 υπέρ της Σερβίας.
Με την ήττα αυτή, το Μαυροβούνιο τερμάτισε στην τέταρτη θέση του Β’ ομίλου και θα αντιμετωπίσει την Εθνική μας ομάδα στην προημιτελική φάση των Ολυμπιακών Αγώνων.