Κρεμάει το σκουφάκι της η Χρυσή
Με βαθιά συγκίνηση, η Χρυσή Διαμαντοπούλου, μία από τις κορυφαίες αθλήτριες της ελληνικής υδατοσφαίρισης, ανακοινώνει την απόφασή της να αποχωρήσει από την ενεργό δράση. Έπειτα από δύο δεκαετίες γεμάτες σκληρή δουλειά, αφοσίωση και επιτυχίες, η Χρυσή κλείνει αυτό το σημαντικό κεφάλαιο της ζωής της, έχοντας πετύχει το απόλυτο όνειρο κάθε αθλητή, τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή της, εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για τις εμπειρίες που απέκτησε, τους ανθρώπους που τη στήριξαν και τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, που στάθηκε δίπλα της σε κάθε βήμα. Το πόλο, που την καθόρισε και την ανέδειξε, θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά της όπως αναφέρει στη ανάρτηση της, στο προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Δείτε την ανακοίνωση της:
"Η συμμετοχή μου στους Ολυμπιακούς αγώνες σημαίνει για εμένα το τέλος μιας διαδρομής περίπου 20 ετών. Είμαι ευγνώμων για όσα έχω ζήσει και για όλους τους ανθρώπους που έχω γνωρίσει και με έχουν βοηθήσει σε αυτή την πορεία.
Ο πρωταθλητισμός με έκανε καλύτερη, ενώ η τελευταία χρονιά μου χάρισε προκλήσεις αλλά και συνεργάτες που χωρίς αυτούς δεν θα τα είχα καταφέρει.
Ευχαριστώ το σωματείο μου, τον Ναυτικό όμιλο Βουλιαγμένης, για τη υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε αυτή τη περίοδο καθώς και όσους με ενίσχυσαν και πίστεψαν στη προσπάθεια μου.
Το πόλο είναι για εμένα ο χώρος μέσα στον οποίο γαλουχήθηκα και εξελίχθηκα γι’αυτό θα έχει για πάντα ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου."
Pisina.net
Σε ευχαριστούμε Χρυσή!