Καραμάνης: "Πρώτος στόχος επετεύχθη, μακάρι να παραμείνει η Ηλιούπολη"
Ιδιαίτερα μείζωνος σημασίας ήταν η σημερινή νίκη του Νηρέα Χαλανδρίου με 14-5 επί της Ηλιούπολης, καθώς του έδωσε το εισιτήριο για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών.
Η ομάδα του Νίκου Καραμάνη πήρε το κομβικό τρίτο παιχνίδι της σειράς και μιλώντας αποκλειστικά στο pisina.net, ο Έλληνας τεχνικός εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, στους οποίους απένειμε τα εύσημα, όπως και στην ομάδα της Ηλιούπολης για την προσπάθειά της.
"Μετά το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα της Ηλιούπολης και τη δίκαια επικράτησή της, είχαμε μια μέρα να προετοιμαστούμε για το τρίτο παιχνίδι στο Χαλάνδρι κυρίως πνευματικά.
Θεωρώ πως πραγματοποιήσαμε πολύ καλή εμφάνιση και είμαστε δίκαια στην 8αδα. Πραγματοποιήσαμε τον πρώτο μας στόχο που είχαμε θέσει με τα παιδιά τον Αύγουστο.
Καταφέραμε να διατηρήσουμε το αήττητο στην έδρα μας και θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη με τον ΟΦΘ την Τετάρτη", σημείωσε ο κ. Καραμάνης και συμπλήρωσε:
"Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση και την προσπάθεια των παιδιών μου, γιατί ήταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και στα 32 λεπτά του παιχνιδιού. Τους αξίζουν συγχαρητήρια διότι συνεχίζουν να προσπαθούν και να δίνουν το 100% παρά τα προβλήματά μας.
Εύχομαι στην ομάδα του ΓΣ. Ηλιούπολης να παραμείνει στην κατηγορία γιατί το αξίζει. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο και ιδιαίτερα τον αντιδήμαρχο του δήμου Χαλανδρίου κύριο Μαυρουδή Χάρη διότι έδωσε άμεσα λύση και μας βοήθησε να πραγματοποιηθεί ο αποψινός αγώνας στην έδρα μας."
pisina.net