«Θυσίες και συνεχή προσπάθεια»
Η Αλεξάνδρα Δοξιάδη είναι ένα από τα πολλά υποσχόμενα παιδιά στο χώρο της κλασικής κολύμβησης. Ανήκει στον Ωκεανό και έχει ως προπονητή τον Γιώργο και τον Δημήτρη Δαμασιώτη. Θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στον χώρο.
Ποια είναι τα όνειρα και οι φιλοδοξίες για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2025 – 2026; Η Αλεξάνδρα, όπως καταθέτει στο pisina.net, έχει σαν βασική επιδίωξη την σωστή εκπροσώπηση του συλλόγου, της χώρας και του σχολείου της. Πως ονειρεύεται ένα βράδυ του Αυγούστου, όταν θα έχει ολοκληρωθεί η φετινή αγωνιστική περίοδος;
Διαβάστε τι μας καταθέτει:
«Το ξημέρωμα μιας μέρας του Αυγούστου του 2026 θα ήθελα να με βρει ήρεμη και ικανοποιημένη, ξέροντας ότι έχω δώσει τον καλύτερό μου εαυτό ως μαθήτρια και κολυμβήτρια .
Στόχος μου είναι να βελτιώσω ακόμη περισσότερο τους χρόνους μου, την τεχνική μου καθώς και να εξασφαλίσω την συμμετοχή μου στο Πανευρωπαϊκό Νέων και στο Παγκόσμιο Σχολικό, εκπροσωπώντας επάξια την Ελλάδα, την ομάδα μου και το σχολείο μου.
Για φέτος έχω βάλει ως προτεραιότητα τη σταθερή δουλειά στην προπόνηση και την σωστή οργάνωση ώστε να συνδυάζω όσο το δυνατόν καλύτερα το σχολείο και την κολύμβηση. Δεν είναι πάντα εύκολο, καθώς προϋποθέτει πολλές θυσίες και συνεχή προσπάθεια.
Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους προπονητές μου, κ. Δημήτρη και κ. Γιώργο Δαμασιώτη , στον γυμναστή μου κ. Κόκκινο, στους φίλους μου που με στηρίζουν καθημερινά και φυσικά στους γονείς μου, που είναι πάντα δίπλα μου.
Ευχαριστώ επίσης τον κ.Ρέτζιο και την ARENA και τέλος την ΚΟΕ για όλες τις ευκαιρίες που μου προσφέρει και ελπίζω τα επόμενα χρόνια να τις αξιοποιήσω στο έπακρο».
Pisina.net