«Θέλουμε πρόοδο σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά»
Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης του Πανιωνίου, Τάσος Παπαναστασίου, μετά τη νίκη της ομάδας του με 14-11 επί του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, μίλησε στο pisina.net για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τα στόχια της ομάδας.
Η ομάδα της Νέας Σμύρνης συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την πορεία της στο πρωτάθλημα, έχοντας κλείσει θέση στην πρώτη εξάδα της κανονικής περιόδου και βλέποντας το βλέμμα της να στρέφεται στην τέταρτη θέση, με το επόμενο σημαντικό παιχνίδι να έρχεται με τον ΑΝΟΓ.
«Είμαστε σε τροχιά των στόχων μας. Αυτή τη στιγμή έχουμε κλείσει θέση στην πρώτη 6άδα της κανονικής περιόδου, καλώς εχόντων των πραγμάτων έχουμε κατοχυρώσει την πέμπτη θέση και μπορούμε να μιλάμε για την τέταρτη θέση στο μεταξύ μας αγώνα με τον ΑΝΟΓ. Αυτά είναι τα δεδομένα για την κανονική περίοδο, αλλά έχουμε μπροστά μας και τα playoffs. Θέλουμε να έχουμε πρόοδο σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και είμαστε μέσα στους στόχους που οριοθετήσαμε. Προχωράμε βήμα-βήμα, παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια, όλα είναι σημαντικά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παπαναστασίου.
Pisina.net