Η ώρα της στήριξης
Το πρώτο σχολικό πρωτάθλημα είναι γεγονός, μετά και την έγκριση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (ΚΟΕΣΑΔ).
Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Προπονητών Υδατοσφαίρισης (ΣΕΠΥ) με ανάρτησή του ζήτησε από όλα τα μέλη του να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή, με στόχο την ανάδειξη του αθλήματων, αλλά και νέων ταλέντων.
Η ανακοίνωση του ΣΕΠΥ
«Μετά από μακρόχρονη επιθυμία και προσπάθεια, το άθλημα της ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ εντάσσεται στο πρόγραμμα του σχολικού αθλητισμού.
Η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων (ΚΟΕΣΑΔ) του υπουργείου Παιδείας, ενέκρινε τη διοργάνωση που αφορά μαθητές Λυκείου.
Το 1ο σχολικό πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης θα διεξαχθεί, αρχικά (Προκριματική Φάση) ανά Περιφέρεια και στη συνέχεια θα γίνει η τελική φάση με τη μορφή Final 4.
Σαν ΣΕΠΥ είμαστε αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια για την προώθηση, διεύρυνση της βάσης και ανάδειξης του αθλήματος της υδατοσφαίρισης με τις μοναδικές επιτυχίες για την χώρα μας και καλούμε τους προπονητές-μέλη μας για ενεργή συμμετοχή και στήριξη της διοργάνωσης προς όφελος του χώρου μας και κυρίως των αθλητών-μαθητών-τριών που αποτελούσε διαχρονικό αίτημα τους».