«Η χρονιά ξεκίνησε με νίκη και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι»
Νίκησε 13-9 τον ΝΟ Λάρισας η ΑΕΚ, σημείωσε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών (11ηαγωνιστική), έφτασε τους 7 βαθμούς και πέρασε την σημερινή της αντίπαλο στη βαθμολογία (6 βαθμούς ο ΝΟ Λάρισας).
Η αρχηγός της ΑΕΚ, Κάτια Μιχαηλίδου, μίλησε αποκλειστικά στο Pisina.net για την απόδοση και την επίδοση της ομάδας της δηλώνοντας:
«Το σημερινό παιχνίδι ήταν ένα δυνατό παιχνίδι που περιμέναμε. Παίξαμε δυνατά σαν ομάδα από την αρχή και πήραμε το προβάδισμα στο τρίτο οκτάλεπτο το οποίο διατηρήσαμε μέχρι το τέλος και μας έδωσε την ευκαιρία για νίκη! Είμαστε μια νέα ομάδα όμως έχουμε δέσει πολύ με τα κορίτσια και μέρα με την μέρα, προπόνηση με την προπόνηση, γινόμαστε καλύτερες και αυτό φαίνεται στο νερό! Εγώ αγωνιστικά και ψυχολογικά νιώθω δυνατή, με πολύ αυτοπεποίθηση και σε αυτό έχει βοηθήσει πολύ ο κύριος Μάρκο Μίσιτς καθώς είναι ένας πολύ καλός προπονητής με γνώσεις από καλό πόλο και από την αρχή της χρόνιας έως τώρα, έχει καταφέρει να είμαστε ανταγωνίστηκες για κάθε ομάδα που βρισκόμαστε αντίπαλοι! Σήμερα ήταν μια σημαντική νίκη για την ομάδα της ΑΕΚ, είμασταν αρκετά έτοιμες για αυτό το παιχνίδι και με πολύ καλή ψυχολογία! Στοχεύουμε σε συγκεκριμένα παιχνίδια καθώς και ο στόχος μας για φέτος είναι να παραμείνουμε στην πρώτη κατηγορία. Η χρόνια ξεκίνησε με νίκη και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι δυνατά σαν ομάδα γιατί η ΑΕΚ είναι ένα μεγάλο σωματείο και τις αξίζει να βρίσκετε στην κορυφή!».
Pisina.net